Opdrachtgevers

Uitzendbureau Startalent verbindt werknemers met werkgevers en bouwt zo aan langdurige relaties. Onze mentaliteit gaat verder dan 9 tot 5; we staan klaar met flexibiliteit en snelheid. Onze tariefafspraken zijn helder. We zorgen voor een juiste betaling van onze mensen. Want niets motiveert beter dan goed werkgeverschap.

Tijdelijk tot vast

We weten dat de wereld van een ondernemer iedere dag anders is. Daar passen we onze afspraken op aan. Daarom zijn kortlopende afspraken mogelijk als de aard van de werkzaamheden daar om vraagt. Het merendeel van onze afspraken betreft (middel-) lange detacheringsovereenkomsten. Wil je nieuwe medewerkers werven via uitzendbureau Startalent ? Dan maken we graag een afspraak om onze wervingsactiviteiten in goede banen te leiden. 

Heb je zelf een medewerker, die je door ons wilt laten verlonen? Dan is onze payrolling service een prima optie. We nemen het werkgeversrisico over en dragen zorg voor cao-conforme betaling, correcte afdrachten voor sociale verzekeringen en transparante loonstroken.

Vacatures